Εικονική υιοθεσία

  • Έχετε ήδη σκύλο, γάτα ή και τα δύο και δεν μπορείτε να υιοθετήσετε κι άλλο?
  • Δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο να διαθέσετε στην ολοκληρωμένη φροντίδα ενός ζώου;
  • Θέλετε να βοηθήσετε αλλά δεν ξέρετε πώς;

Υιοθετήστε εικονικά ένα από τα ζωάκια μας και προσφέρετέ του έμπρακτα την αγάπη σας για ένα διάστημα ή εφόρου ζωής. Μπορείτε να το υιοθετήσετε μόνοι σας ή ομαδικά με τους φίλους σας, τα αδέλφια σας, τους συμμαθητές σας ή και τους συναδέλφους σας.

Στα πλαίσια της εικονικής υιοθεσίας, σας δίνεται η δυνατότητα είτε να προσφέρετε τα είδη που καλύπτουν τις ανάγκες του ζώου που θα επιλέξετε είτε να φροντίζετε για το ζωάκι σε πρακτικό επίπεδο. Μπορείτε βεβαίως να συνδυάσετε και τα δύο. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα είναι ο δικός σας σκύλος για όσο διάστημα εσείς θελήσετε και το όνομά σας θα αναφέρετε στην ιστοσελίδα μας δίπλα από τον μικρό σας φίλο.

Εικονική υιοθεσία με προσφορά σε είδος: Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο εικονικής υιοθεσίας μπορεί να χρειαστεί να προσφέρετε στο ζωάκι που επιλέξατε κάποια από τα ακόλουθα: χάπια, αμπούλες και κολάρα για θεραπεία και πρόληψη ενάντια στα εσωτερικά και εξωτερικά παράσιτα, φάρμακα για τυχόν θεραπεία που ακολουθεί το ζώο (π.χ. ερλιχίωση), ετήσιες εξετάσεις και εμβόλια, αλλά και κολάρο και λουρί βόλτας αν πρόκειται για σκύλο, κουβέρτες, μπολ φαγητού και νερού και φυσικά τροφή!

Εικονική υιοθεσία σε πρακτικό επίπεδο: Αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο εικονικής υιοθεσίας το μόνο που χρειάζεται είναι να δίνετε στο ζωάκι που θα υιοθετήσετε την σημασία που του αξίζει. Θα πρέπει να έρχεστε όσο συχνότερα μπορείτε για να το βλέπετε, να το πηγαίνετε βόλτα, να το πηγαίνετε στον κτηνίατρο και να το κάνετε ευτυχισμένο με όποιον τρόπο μπορείτε να σκεφτείτε! Μπορείτε ακόμα και να να ψάξετε εντατικά για την ανάδοχη οικογένεια που θα το αναλάβει και να του βρείτε την καλύτερη!

Μπορείτε να επιλέξετε από οποιοδήποτε από τα σκυλιά και τις γάτες που περιγράφονται στις “ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ” .
Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας αναγράφοντας στο θέμα “ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ”.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>