Πετράκος | Petrakos

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!

Ο γλυκούλης αδέσποτος Πετράκος ψάχνει οικογένεια.

Η ιστορία του : Ζούσε αδέσποτος σε μια γειτονιά του Λαυρίου (άλλη μία εγκατάλειψη) περίπου από το καλοκαίρι του 2016. Από πληροφορίες που είχα από τη γειτονιά τον τάιζε κάποιος κύριος. Δυστυχώς πετάχτηκε στην κεντρική Λεωφόρο όταν τον πήρε στο κυνήγι κάποιο άλλο σκυλί και χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ζώων με αιμορραγία στον πνεύμονα και δύσπνοια και ευτυχώς όλα πήγαν καλά για αυτόν. Ξεπέρασε τον κίνδυνο και είναι πλέον καλά. :)

Ο Πετράκος είναι ημίαιμο γκριφονάκι, 1 με 1,5 έτους και μόνο 8 κιλάκια. Είναι ένα πολύ καλό ζωάκι το οποίο ψάχνει μία οικογένεια η οποία θα τον αγαπήσει και θα αποφασίσει να τον κάνει μέλος της. Να του προσφέρει απλόχερα όλη την αγάπη που στερήθηκε και του αξίζει.

Θα δοθεί για υιοθεσία εντός Αττικής (με την προυπόθεση ότι θα ζει μέσα στο σπίτι και όχι σε αυλές, μπαλκόνια, ταράτσες, πυλωτές κλπ), εμβολιασμένος, αποπαρασιτωμένος, στειρωμένος, με συμβόλαιο υιοθεσίας και με την προϋπόθεση τοποθέτησης Microchip (όπως ορίζει ο νόμος).

Όποιος επιθυμεί να υιοθετήσει αυτόν τον υπέροχο μικρούλη, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6946 345678 (μετά τις 20:00).

Slideshow:
Petrakos for adoption

This entry was posted in Adopted, Υιοθετήθηκαν and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>