Μούσα | Muse

Η Μούσα βρέθηκε στο δρόμο σε τόσο άσχημη κατάσταση που όταν την πρωτοαντικρύσαμε πιστέψαμε ότι το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε γι’αυτήν ήταν να της προσφέρουμε έναν αξιοπρεπή θάνατο… Κι όμως αυτό το ευγενικό ταλαιπωρημένο πλάσμα είχε τόση δύναμη μέσα του, που όχι μόνο βρίσκεται ακόμα κοντά μας αλλά πλέον αναζητά το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή. Μια ζωή κοντά στην ολόδική της οικογένεια που θα είναι πολύ τυχερή να έχει κοντά της ένα τόσο υπέροχο σκυλάκι.

Η Μούσα είναι ήσυχη, υπάκουη, πολύ φιλική με ανθρώπους και σκύλους. Είναι μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους. Θα δοθεί εμβολιασμένη και στειρωμένη, σε υπεύθυνη οικογένεια εντός Αττικής, με συμβόλαιο υιοθεσίας, βιβλιάριο υγείας, συμβουλές εκπαίδευσης και microchip.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον την υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Slideshow:
Muse for adoption

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

This entry was posted in Dog adoption, Αναζητούν εικονικούς γονείς, Ενήλικα σκυλιά, Θηλυκά ενήλικα, Υιοθεσία σκύλου. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>