Φρίξος | Frixos

Ο Φρίξος γεννήθηκε από αδέσποτη μανούλα που λίγο καιρό μετά σκοτώθηκε από αυτοκίνητο… Ο μικρούλης και τα αδέρφια του γλίτωσαν γιατί βρήκαν καταφύγιο σε μια μάντρα όπου οι άνθρωποι προσπάθησαν να τα κρατήσουν ασφαλή κρατώντας τα περιορισμένα σε πολύ μικρό χώρο τις ώρες λειτουργίας γιατί αλλιώς κινδύνευαν κι εκεί από τα οχήματα και τα μηχανήματα. Ο χώρος που ζουν αν και προς το παρόν τους έσωσε τη ζωή, σίγουρα δεν είναι ιδανικός για τα σκυλάκια.

Τα αδερφάκια είναι περίπου 12 μηνών, μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους και είναι γλυκά και όμορφα σαν ελαφάκια. Είναι εμβολιασμένα και στειρωμένα και θα δοθούν σε υπεύθυνες οικογένειες εντός Αττικής, με συμβόλαιο υιοθεσίας, βιβλιάριο υγείας, microchip και συμβουλές εκπαίδευσης.

Πληροφορίες: 6985776243

Slideshow:
Frixos for adoption

Δείτε επίσης:
Φαίδρα
Φιλίππα

This entry was posted in to be adopted and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>