Ραλλού | Rallou

Η Ραλλού ζούσε στο δρόμο μέχρι που ήρθε η σειρά της να στειρωθεί. Έτσι την πήραμε μαζί μας και αποφασίσαμε να της δώσουμε μια ευκαιρία να βρει κι εκείνη μια οικογένεια. Όμως η μικρούλα είναι ακόμα πολύ ντροπαλή και δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τους ανθρώπους. Δεν είναι επιθετική, απλά διστακτική. Χρειάζεται έναν άνθρωπο με πολλή αγάπη και υπομονή που θα της δείξει ότι η ζωή κοντά στο είδος μας μπορεί να είναι μια ευχάριστη εμπειρία γεμάτη χαρές και ασφάλεια. Είναι περίπου 6 ετών, μεσαίου μεγέθους, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και στειρωμένη. Έχει μια ολόκληρη ζωή μπροστά της και την ονειρευόμαστε μια χαρούμενη ζωή! Αν θέλετε να δώσετε μια ευκαιρία στη γλυκιά Ραλλού χαρίζοντας της μια γωνίτσα στο σπίτι σας, μόνιμη ή για προσωρινή φιλοξενία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Slideshow:
Rallou for adoption

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

This entry was posted in Dog adoption, Αναζητούν εικονικούς γονείς, Ενήλικα σκυλιά, Θηλυκά ενήλικα, Υιοθεσία σκύλου. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>