Μπρούνο | Bruno

*** Παππουδάκος αναζητά υιοθεσία ή φιλοξενία! Σε περίπτωση φιλοξενίας δεν θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδά του, εκτός αν θέλετε να συνεισφέρετε κι εσείς ***

Ο Μπρούνο φιλοξενήθηκε για τον χειμώνα σε σπίτι, όπου είναι ένας πραγματικός κύριος! Είναι ήσυχος, δεν λερώνει μέσα, τα πηγαίνει καλά με αρσενικά και θηλυκά σκυλιά. Πηγαίνει ακόμα και σε μεγάλες βόλτες μαζί με την κοπέλα που τον φιλοξενεί και τα νεότερα σκυλιά της χωρίς να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να ακολουθήσει τους ρυθμούς τους. Είναι φιλικός με όλους, πολύ γλυκός και τρυφερός! Δυστυχώς δεν μπορεί να παραμείνει για πολύ ακόμα στο σπίτι φιλοξενίας του, και πριν επιστρέψει στο καταφύγιο, θέλουμε να προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιον που θα του δώσει άλλη μια ευκαιρία!

Ο Μπρούνο είναι ένας γλυκύτατος παππουδάκος, άνω των 10 ετών. Έχει μεγάλη ανάγκη να βρει έναν άνθρωπο που θα του προσφέρει μια ζεστή αγκαλιά για τα γεράματά του, είτε υιοθετώντας τον, είτε προσφέροντας προσωρινή φιλοξενία. Είναι φιλικός με ανθρώπους και σκύλους, ήσυχος και ξέρει να περπατάει με λουρί.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Ευχαριστούμε την Εύη για την εικονική υιοθεσία!

Slideshow: Bruno for adoption

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

This entry was posted in Dog adoption, Από 7 ετών και άνω, Αρσενικά ενήλικα, Ενήλικα σκυλιά, Έχουν εικονικούς γονείς, Σκυλάκια που έχουν ζήσει σε σπίτι, Υιοθεσία σκύλου, Φιλοξενία για τον Χειμώνα and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>