Μπέιμπι Μπλου | Baby Blue

Η Baby Blue βρέθηκε στο δρόμο με μαστίτιδα διότι θεώρησαν καλό κάποιοι «άνθρωποι» να της σκοτώσουν τα μωρά μόλις γέννησε. Ηταν πολύ φοβισμένη αλλά τελικά ήρθε κοντά μας όταν κατάλαβε ότι θα την προστατεύαμε και θα την κάναμε καλά. Είναι ένα από τα πιο αξιαγάπητα πλάσματα στο κόσμο.

Την θεραπεύσαμε και από τότε αγαπάει όλους τους ανθρώπους. Είναι πολύ γλυκιά, χαδιάρα, της αρέσουν οι βόλτες και είναι ένα χαρούμενο σκυλί που απολαμβάνει την παρέα των ανθρώπων και των σκύλων. Τα πάει μια χαρά και με τις γάτες. Είναι 10 ετών, μεσαίου μεγέθους (22 κιλά και κοντούλα), κατάλληλη για οικογένεια με παιδιά, εμβολιασμένη και στειρωμένη.

Πληροφορίες: 698 2977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον την υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Ευχαριστούμε την Εύη για την εικονική υιοθεσία!

Slideshow: Baby Blue

- – -
Εικονική υιοθεσία από την Εύη. Ευχαριστούμε πολύ!
Virtual adoption by Evi. Thank you!
- – -

- – -
Εικονική υιοθεσία από τη Σταυριανή και τον Σταμάτη. Ευχαριστούμε πολύ!
Virtual adoption by Stavriani and Stamatis. Thank you!
- – -

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

This entry was posted in Dog adoption, Από 7 ετών και άνω, Ενήλικα σκυλιά, Έχουν εικονικούς γονείς, Θηλυκά ενήλικα, Σκυλάκια που έχουν ζήσει σε σπίτι, Υιοθεσία σκύλου, Φιλοξενία για τον Χειμώνα and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>