Μάβερικ | Maverick

Ο Μάβερικ είναι ένας σκυλάκος μεσαίου μεγέθους (14-15 κιλά), πολύ φιλικός με ανθρώπους και σκύλους. Είναι περίπου 4 ετών και έχει χάσει την όρασή του από το ένα του ματάκι, αλλά δεν τον ενοχλεί καθόλου, κινείται και χαίρεται σαν όλα τα σκυλιά… Ξέρει να περπατάει με λουρί, είναι στειρωμένος και εμβολιασμένος. Βρέθηκε στην Κερατέα όπου προσπαθούσε να πλησιάσει ανθρώπους μπαίνοντας σε καταστήματα και αντί να του προσφέρουν βοήθεια, κάποιοι τον κλωτσούσαν. Κι όμως παραμένει εξαιρετικά αγαπησιάρης! Έχει φιλοξενηθεί σε σπίτι όπου προσαρμόστηκε καλά και γνωρίζει ήδη κάποιους βασικούς κανόνες συμβίωσης. Ελπίζουμε ότι θα βρεθεί ένας άνθρωπος γι’αυτόν που θα τον αγαπήσει για αυτό που είναι. Ένα υπέροχο πλάσμα που χρειάζεται μια μόνιμη αγκαλιά και σε αντάλλαγμα θα γεμίσει τη ζωή σας χαρά!

Πληροφορίες: 698 2977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών).

Maverick for adoption

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

This entry was posted in Dog adoption, Αρσενικά ενήλικα, Ενήλικα σκυλιά, Σκυλάκια που έχουν ζήσει σε σπίτι, Υιοθεσία σκύλου and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>