Στίβι | Stevie

Ο Στίβι είναι ένας ιδιαίτερος, πανέμορφος σκυλάκος που βρέθηκε στο δρόμο αποστεωμένος… Όταν τον πρωτοείδαμε πιστέψαμε ότι ήταν κάποια ασθένεια που τον έφερε σε αυτή την κατάσταση, αλλά τελικά φάνηκε ότι είναι τυφλός και γι’αυτό δυσκολευόταν πολύ στην αναζήτηση τροφής. Τώρα έχει πάρει κιλά, είναι πλέον γερός και δυνατός, αλλά δυστυχώς η όρασή του δεν θα επανέλθει.

Είναι περίπου 4 ετών, ενώ είναι κοντούλης και μικροκαμωμένος, και ας μοιάζει με λυκοσκυλάκι. Η ιδιαιτερότητά του τον κάνει ανασφαλή, αλλά με το πέρασμα του χρόνου κατάφερε να μας εμπιστευτεί και να εκδηλώνει την χαρά του κάθε φορά που τον βλέπουμε. Με τον ίδιο τρόπο θα εμπιστευτεί και τον άνθρωπο που θα θελήσει να του δώσει την ευκαιρία για μια ευτυχισμένη ζωή. Είναι στειρωμένος, εμβολιασμένος και έχει μεγάλη ανάγκη να βρει τον άνθρωπό του!

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Ευχαριστούμε την Εύη για την εικονική υιοθεσία!

*** Βοηθήστε τον Στίβι φιλοξενώντας τον! Για να ανέβει η αυτοπεποίθησή του, χρειάζεται περισσότερα ερεθίσματα και ανθρώπινη επαφή από ότι έχουμε τη δυνατότητα να του προσφέρουμε στο περιβάλλον που βρίσκεται, έχοντας να φροντίσουμε τόσα ζώα… Μια φιλοξενία για τον Στίβι θα ήταν σωτήρια, θα μπορούσε να αυξήσει κατά πολύ την πιθανότητα υιοθεσίας του! ***

Στο βίντεο βλέπετε την πρώτη του βόλτα με λουρί. Σιγά σιγά θα το μάθει κι αυτό! :)

When we first found Stevie we thought his emaciated appearance was down to some sort of illness, but we soon realised that it was his blindness that had made it impossible for him to find food on the streets.
Even though his sight never recovered he has become a strong and healthy boy and although his blindness makes him a little apprehensive he has learnt to be the enthusiastic, lovable dog he is today.
He is fully vaccinated, neutered, micro chipped and ready to find his forever home.
Upon adoption you will be given his health book and adoption contract and if you live in the greater Athens area you will also receive a complimentary introductory training session.
If you are interested in adopting Stevie, please contact us on 6982977330 or email us at huppydogs@yahoo.gr

Slideshow:
Stevie for adoption

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

This entry was posted in Dog adoption, Αρσενικά ενήλικα, Δώστε τους μια ευκαιρία!, Ενήλικα σκυλιά, Έχουν εικονικούς γονείς, Υιοθεσία σκύλου and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>