Αριάνα | Ariana

Αριάνα, η μαύρη καλλονή! Ένα σκυλάκι ιδιαίτερης ομορφιάς, περίπου 3,5-4 ετών, δραστήριο, χαδιάρικο και παιχνιδιάρικο. Ξέρει να βγαίνει βόλτα με λουρί, είναι φιλική, τρυφερή αλλά και πεισματάρα. Μεγάλη καταφερτζού, σκουντάει με το κεφαλάκι της τα χέρια των ανθρώπων για να εισπράξει χάδια, κάτι που συνήθως πετυχαίνει. Χρειάζεται έναν άνθρωπο που θα της προσφέρει όχι μόνο την απαραίτητη αγάπη και φροντίδα, αλλά και τη σταθερότητα που έχει ανάγκη για να γνωρίζει τα όρια και τους κανόνες συμβίωσης και να μην κάνει του (όμορφου!) κεφαλιού της. Είναι εμβολιασμένη, στειρωμένη, μεσαίου μεγέθους, περίπου 20 κιλά και θα δοθεί με microchip, συμβόλαιο υιοθεσίας και συμβουλές εκπαίδευσης.

Η Αριάνα έχει ζήσει την εγκατάλειψη ήδη δύο φορές ως τώρα… Μία όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στο δρόμο, και άλλη μία όταν οι άνθρωποι οι οποίοι υποτίθεται την νοιάζονταν και την φρόντιζαν όσο ήταν στον δρόμο, αποφάσισαν ότι δεν θέλουν πια να είναι δικό τους “πρόβλημα” και την εξόρισαν σε άλλη περιοχή όπου και την συναντήσαμε τυχαία… Έχει μεγάλη ανάγκη ο επόμενος άνθρωπος που θα συναντήσει στη ζωή της, να είναι έτοιμος για… σταθερή σχέση!

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον την υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών).

Slideshow: Ariana for adoption

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

This entry was posted in Dog adoption, Αναζητούν εικονικούς γονείς, Ενήλικα σκυλιά, Θηλυκά ενήλικα, Υιοθεσία σκύλου. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>