Σαχάρα | Sahara

Η Σαχάρα είναι μια γλυκύτατη μικροκαμωμένη σκυλίτσα (13-14 κιλά) και περίπου 4 ετών. Όταν την βρήκαμε ήταν τόσο αδυνατισμένη, που το πρώτο όνομα που της δώσαμε ήταν “Ακτινογραφία”, επειδή διαγράφονταν όλα τα κοκαλάκια της…

Είναι ένα σκυλάκι φιλικό και χαδιάρικο αλλά αρκετά συνεσταλμένο, που εμπιστεύεται πιο εύκολα τις γυναίκες. Φοβάται τις απότομες κινήσεις, τις φωνές και τους δυνατούς θορύβους, γι’αυτό χρειάζεται ένα περιβάλλον όσο το δυνατόν ήσυχο και έναν άνθρωπο με υπομονή και πολλή αγάπη, που θα της δώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να νιώσει ασφαλής και να εκδηλώσει τον γλυκό της χαρακτήρα. Ξέρει να περπατάει με λουρί, είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη και θα δοθεί για υιοθεσία με microchip, βιβλιάριο υγείας και συμβουλές εκπαίδευσης.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον την υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών).

Slideshow: Sahara for adoption

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

 

This entry was posted in Dog adoption, Ενήλικα σκυλιά, Θηλυκά ενήλικα, Σκυλάκια που έχουν ζήσει σε σπίτι, Υιοθεσία σκύλου and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>