Φράνκο | Franco

Ο Φράνκο, ένας όμορφος γλυκύτατος σκυλάκος, αναζητά τον άνθρωπο που θα του δώσει την αγάπη που του αξίζει. Είναι πολύ τρυφερός και αγαπησιάρης, ξέρει να βγαίνει βόλτα με λουρί και τα πηγαίνει καλά με άλλα σκυλιά. Είναι σχετικά μεγαλόσωμος, περίπου 9-10 ετών, εμβολιασμένος και στειρωμένος. Ψάχνει το δικό του παντοτινό σπίτι!

Πληροφορίες: 698 2977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα δωρεάν μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Ευχαριστούμε την Εύη για την εικονική υιοθεσία!

Slideshow: Franco for adoption

- – -
Εικονική υιοθεσία από την Εύη. Ευχαριστούμε πολύ!
Virtual adoption by Evi. Thank you!
- – -

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

This entry was posted in Dog adoption, Από 7 ετών και άνω, Αρσενικά ενήλικα, Ενήλικα σκυλιά, Έχουν εικονικούς γονείς, Σκυλάκια που έχουν ζήσει σε σπίτι, Υιοθεσία σκύλου, Φιλοξενία για τον Χειμώνα and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>