***Άμεση ανάγκη για τροφές***

Τα σκυλάκια που φροντίζουμε χρειάζονται τη βοήθειά σας! Περνάμε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, τόσο που παλεύουμε να εξασφαλίσουμε τις ποσότητες τροφής που είναι απαραίτητες για το καθημερινό τάισμα.

Η βοήθειά σας είτε σε είδος, είτε σε κατάθεση στο λογαριασμό του καταστήματος από το οποίο προμηθευόμαστε τις τροφές, είναι πολύτιμη!
Επιλέξτε αν θέλετε ένα από τα σκυλάκια που αναζητούν εικονικούς γονείς και εξασφαλίστε το φαγητό του για όσο διάστημα μπορείτε. Η άμεση ανάγκη αφορά τους επόμενους μήνες, περίπου έως το καλοκαίρι. Αν μπορείτε βέβαια να βοηθήσετε και για μεγαλύτερο διάστημα, είστε φυσικά ευπρόσδεκτοι!

Όποιος θέλει να προσφέρει τροφές, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο 6982977330 ώστε να συνεννοηθούμε για την παραλαβή. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε επιλέξτε τις πιο οικονομικές τροφές, ώστε να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη η ποσότητα μιας και ανάγκη είναι μεγάλη και τα σκυλάκια που φροντίζουμε πολλά.
Όποιος θέλει να καταθέσει στο λογαριασμό του καταστήματος ώστε να παραλάβουμε από εκεί απευθείας την αντίστοιχη ποσότητα τροφής, μπορεί να στείλει μήνυμα στο huppydogs@yahoo.gr ή να τηλεφωνήσει στο 6982977330 για να του δώσουμε τον αριθμό λογαριασμού.

Σας ευχαριστούμε όλους!

This entry was posted in Επείγοντα περιστατικά, Νέα - Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>