Κέβιν | Kevin

Ο Κέβιν είναι ένας όμορφος μεγαλόσωμος και χαμογελαστός σκυλάκος που βρέθηκε να περπατάει σε κεντρικό δρόμο σαστισμένος ανάμεσα στα αυτοκίνητα, κόντρα στο ρεύμα, με μεγάλο κίνδυνο να σκοτωθεί από στιγμή σε στιγμή . Είναι περίπου 5-5,5 ετών, ζωηρός και αγαπησιάρης. Λατρεύει την ανθρώπινη παρέα και τα πηγαίνει καλά με τα θηλυκά σκυλιά. Είναι εμβολιασμένος, στειρωμένος και θα δοθεί σε υπεύθυνη οικογένεια, με συμβόλαιο υιοθεσίας και microchip.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Slideshow: Kevin for adoption

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

 

This entry was posted in Dog adoption, Αναζητούν εικονικούς γονείς, Αρσενικά ενήλικα, Ενήλικα σκυλιά, Υιοθεσία σκύλου and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>