Λεξ | Lex

Αυτός ο κούκλος με το πανέξυπνο μουτράκι είναι ο Λεξ. Είναι ένας σκυλάκος μεσαίου μεγέθους, περίπου 9 ετών. Είναι διστακτικός στην αρχή με τους ξένους, θέλει τον χρόνο του για να τους δεχτεί. Αν όμως κερδίσετε την εμπιστοσύνη του, γίνεται γλυκός και χαδιάρης. Δεν πολυσμπαθεί τα άλλα σκυλιά, θα προτιμούσε να είναι ο μόνος σκύλος του σπιτιού. Ειδοποιεί γαβγίζοντας όταν πλησιάζει άγνωστος στον χώρο του. Είναι εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος και θα δοθεί στειρωμένος, με συμβόλαιο υιοθεσίας, βιβλιάριο υγείας, συμβουλές εκπαίδευσης και microchip.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Slideshow: Lex for adoption

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

This entry was posted in Dog adoption, Αναζητούν εικονικούς γονείς, Από 7 ετών και άνω, Αρσενικά ενήλικα, Ενήλικα σκυλιά, Υιοθεσία σκύλου and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>