Σάπι | Sappy

Ο Sappy βρέθηκε εγκλωβισμένος στις γραμμές του ΗΣΑΠ, όπου κινδύνευε άμεσα η ζωή του. Χάρη στην άμεση ενημέρωση από τον περαστικό που τον εντόπισε και στη συνεργασία με τους εθελοντές της φιλοζωικής της Νέας Ιωνίας, απεγκλωβίστηκε και το τέλος της περιπέτειας του τον βρήκε σοκαρισμένο αλλά ζωντανό και χωρίς τραύματα.

Ο Sappy είναι ένας κούκλος περίπου 5,5 ετών, μεγαλόσωμος, δυνατός, με επιβλητική παρουσία και ισχυρή προσωπικότητα. Είναι πανέξυπνος, τρυφερός, εκδηλωτικός, υπάκουος και προστατευτικός. Ξέρει να πηγαίνει βόλτα με λουρί και ειδοποιεί όταν έρχεται κάποιος ξένος στον χώρο του. Είναι εμβολιασμένος και στειρωμένος. Χρειάζεται έναν υπεύθυνο κηδεμόνα που θα απολαύσει την αφοσίωση αυτού του υπέροχου σκύλου! Θα δοθεί εντός Αττικής, με συμβόλαιο υιοθεσίας και την προϋπόθεση τοποθέτησης microchip.

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης

Slideshow: Sappy for adoption

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

This entry was posted in to be adopted and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>