Μόνικα | Monica

Η Monica ήρθε υπό την προστασία μας μετά από μια ειδοποίηση για ένα σκυλί που βρίσκεται κλεισμένο σε κήπο και δέχεται επιθέσεις καθημερινά από τον δεύτερο σκύλο του σπιτιού με κίνδυνο να πεθάνει από στιγμή σε στιγμή. Αν απορείτε τι έκαναν οι ιδιοκτήτες των σκυλιών, η απάντηση είναι ότι δεν ζούσαν καν στο σπίτι! Είχαν φύγει από ότι μάθαμε πριν 3 μήνες, ενώ η Monica δεχόταν τα δαγκώματα του συγκατοίκου της επί τουλάχιστον 6 μήνες. Η περιοχή ήταν αρκετά πυκνοκατοικημένη, αποκλείεται να μην ακούγονταν τα κλάματα της Monica και να μην είχε πάρει κανένας είδηση το μαρτύριο της σκυλίτσας επί τόσους μήνες…

Όταν φτάσαμε στο σπίτι την βρήκαμε σε πραγματικά άσχημη κατάσταση, αν και ευτυχώς όχι ετοιμοθάνατη όπως μας είχαν περιγράψει. Για να αποφύγουμε όμως το μοιραίο, την πήραμε μαζί μας. Ήταν γεμάτη ουλές από δαγκώματα οι οποίες πλέον ίσα που αχνοφαίνονται. Από την πρώτη στιγμή που την συναντήσαμε δεν ξεκολλούσε από το πλευρό μας. Κουνούσε την ουρίτσα της σε κάθε ευκαιρία, αποζητώντας τα χάδια και την ανθρώπινη επαφή που προφανώς της έλειψε όλο αυτό το διάστημα. Είναι πολύ γλυκιά και αγαπησιάρα, ενώ παρόλη την τραυματική εμπειρία της, τα πηγαίνει καλά και με τα σκυλιά. Είναι περίπου 7,5 ετών και περίπου 20 κιλά. Στειρώθηκε, εμβολιάστηκε και θα δοθεί για υιοθεσία σε ανθρώπους υπεύθυνους που δεν θα την παραμελήσουν ποτέ πια!

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον την υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Slideshow: Monica for adoption

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

This entry was posted in Dog adoption, Αναζητούν εικονικούς γονείς, Από 7 ετών και άνω, Ενήλικα σκυλιά, Θηλυκά ενήλικα, Υιοθεσία σκύλου and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>