Ντίζελ | Diezel

Ο Diezel είναι ένα πανέμορφο λυκόσκυλο περίπου 8 ετών που εγκαταλείφθηκε από την προηγούμενη οικογένειά του στο δρόμο… Δένεται πολύ με τους ανθρώπους που τον φροντίζουν, αλλά είναι επιφυλακτικός με τους ξένους. Φυλάει τον χώρο του και εμάς, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ γλυκός μαζί μας.

Όποιος θελήσει να τον υιοθετήσει θα πρέπει να είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με εκπαιδευτή ώστε να προσαρμοστεί στο νέο του σπίτι και να δεχτεί τη νέα του οικογένεια. Επίσης θα πρέπει να του δίνει τα συμπληρώματα θεϊικής γλουκοζαμίνης που τον βοηθάνε σε πρόβλημα δυσπλασίας που έχει στα πίσω του πόδια.

Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας. Δεν δίνεται σε μάντρες, εργοστάσια κλπ.
Χρειάζεται μια οικογένεια που θα του προσφέρει στέγη και αγάπη κι εκείνος θα της αφοσιωθεί για πάντα!

Πληροφορίες: 698 2977330 ,huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

***Αν τυχόν θέλετε να βοηθήσετε τον Diezel προσφέροντας φάρμακα για το πρόβλημα δυσπλασίας που έχει, μπορείτε να τα αναζητήσετε σε ανθρώπινο φαρμακείο και λέγονται Donarot της Rottapharm. Παίρνει μια ταμπλέτα την ημέρα, οπότε χρειάζεται ένα κουτί τον μήνα. Ευχαριστούμε!***

Slideshow: Diezel for adoption

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

This entry was posted in Dog adoption, Αναζητούν εικονικούς γονείς, Από 7 ετών και άνω, Αρσενικά ενήλικα, Ενήλικα σκυλιά, Υιοθεσία σκύλου and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>