Ρέα | Rea

Η Ρέα βρέθηκε στο δρόμο με τον αδερφούλη της τον Δία όταν ήταν μια σταλιά κουταβάκι. Είναι πλέον 7 ετών, μεσαίου μεγέθους και είναι ένα γλυκύτατο και τρυφερό σκυλάκι. Κι όμως, περιμένει ακόμα να βρεθεί ο άνθρωπος της… Απολαμβάνει την ανθρώπινη παρέα και τα πάει καλά με τα άλλα σκυλιά, με μια προτίμηση στα αρσενικά. Είναι παιχνιδιάρα, ξέρει από βόλτα με το λουρί και με το αυτοκίνητο και μαθαίνει γρήγορα. Ελπίζουμε ότι δεν περάσει πολύ καιρό ακόμα περιμένοντας και θα βρεθεί και η δική της παντοτινή οικογένεια!

Πληροφορίες: 698 2977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον την υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών)

Slideshow:
Rea for adoption

Βίντεο της Ρέας και του Δία από την προσωρινή τους φιλοξενία όταν ήταν 2 μηνών:

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

This entry was posted in Dog adoption, Αναζητούν εικονικούς γονείς, Από 7 ετών και άνω, Ενήλικα σκυλιά, Θηλυκά ενήλικα, Υιοθεσία σκύλου and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>