Τσάρλι | Charlie

Ο Τσάρλι ήρθε τρέχοντας προς το μέρος μας την ώρα που ταϊζαμε ένα άλλο αδεσποτάκι, διασχίζοντας μεγάλο και επικίνδυνο δρόμο. Δεν υπολόγιζε τίποτα μπροστά στην τεράστια πείνα του… Ήταν τρομερά αδύνατος και φαινόντουσαν όλα τα πλευρά του. Του βάλαμε επι τόπου ένα μπωλ τροφή και ένα κουβά νερό και έμεινε για λίγο σαστισμένος να τα κοιτάζει μην ξέροντας που να στραφεί πρώτα. Αποφασίσαμε ότι δεν μπορούσαμε να τον αφήσουμε, χρειαζόταν άμεση βοήθεια. Τον πήραμε αγκαλιά για να τον βάλουμε στο αυτοκίνητο και έμοιαζε να είναι κάτι που δεν έχει ξαναζήσει ποτέ… Κόλλησε το κεφάλι του πάνω μας και δεν σταματούσε να γλύφει τα χέρια μας και τα πρόσωπα μας.

Αυτό έγινε μια ζεστή μέρα του 2010… Με την κατάλληλη φροντίδα σύντομα έγινε ένας κούκλος. Χρόνια ολόκληρα έχουν περάσει από τότε και ο Τσάρλι έχει πληρώσει διπλά για ένα “έγκλημα” που δεν είναι επιλογή του. Είναι κυνηγόσκυλο! Άχρηστο για τους πρώτους ανθρώπους της ζωής του που έγιναν αιτία να βρεθεί ταλαίπωρος στο δρόμο, μη ελκυστικό για όσους ψάχνουν έναν τετράποδο σύντροφο, έναν οικογένειακό σκύλο.

Ο Τσάρλι περιμένει ακόμα την ευκαιρία να σας δείξει πόσο υπέροχος σκύλος είναι… Έξυπνος, συνεργάσιμος, αγαπησιάρης, καλός στη βόλτα με το λουρί, φιλικός με αρσενικά και θηλυκά σκυλιά. Είναι εμβολιασμένος, μεσαίου μεγέθους, περίπου 8-9 ετών. Η υιοθεσία του δεν θα κάνει μόνο τον ίδιο να λάμψει, αλλά κι εσάς! Έχει τόση αγάπη μέσα του για τον άνθρωπο… Γνωρίστε τον από κοντά και θα το διαπιστώσετε!

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών).

Charlie rushed towards us when we were feeding another stray and we soon decided that we couldn’t leave him to fend for himself on a busy main road. Many years have passed since that moment and Charlie is still waiting for his forever family.
He is such a wonderful dog that we feel that whoever adopts him will be bringing home a real treasure! He is 8-9 years old, obedient, cooperative, smart and good with others dogs and children.
He is fully vaccinated, neutered, micro chipped and looking for his forever home.

Upon adoption you will be given his health book, adoption contract and if you live in the greater Athens area you will also receive a complimentary introductory training session.

If you are interested in adopting Charlie please contact us on 6982977330 or email us at huppydogs@yahoo.gr

Slideshow: Charlie for adoption

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

This entry was posted in Dog adoption, Αναζητούν εικονικούς γονείς, Από 7 ετών και άνω, Αρσενικά ενήλικα, Ενήλικα σκυλιά, Υιοθεσία σκύλου, Φιλοξενία για τον Χειμώνα and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>