Μπόμπος | Bobos

Ο Μπόμπος είναι πανέμορφος σκύλος μοναδικού χαρακτήρα. Είναι σοβαρός αλλά και γεμάτος ενέργεια, κάπως επιφυλακτικός με τους ξένους αλλά πολύ τρυφερός και προστατευτικός με τους δικούς του ανθρώπους. Είναι καλός με τα θηλυκά σκυλιά και ξέρει να πηγαίνει βόλτα με λουρί. Είναι 10 χρονών, 23 κιλά, στειρωμένος και εμβολιασμένος. Έχει ανάγκη την ανθρώπινη συντροφιά και περιμένει να βρεθεί η δικιά του παντοτινή οικογένεια.

Πληροφορίες: 698 2977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον τον υιοθετήσει μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών).

Slideshow: Bobos for adoption

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

This entry was posted in Dog adoption, Αναζητούν εικονικούς γονείς, Από 7 ετών και άνω, Αρσενικά ενήλικα, Δώστε τους μια ευκαιρία!, Ενήλικα σκυλιά, Σκυλάκια που έχουν ζήσει σε σπίτι, Υιοθεσία σκύλου, Φιλοξενία για τον Χειμώνα and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>