Έλσα | Elsa

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!

*** Ψάχνει μια μόνιμη οικογένεια, ή έστω προσωρινή φιλοξενία ώστε να περάσει τον Χειμώνα στα ζεστά! (Σε περίπτωση προσωρινής φιλοξενίας, τα έξοδά της είναι καλυμμένα, εκτός αν θέλετε να συνεισφέρετε κι εσείς)***

H Έλσα βρέθηκε σε ένα χωράφι να γεννάει νεκρά μωράκια. Ήταν εξαντλημένη και αποκαμωμένη. Την απογαλακτίσαμε την ταϊσαμε και συνήλθε. Είναι πολύ τρυφερή, ήσυχη, ακουμπάει στο πόδι σου όταν είναι δίπλα σου και θέλει συνέχεια χάδια. Ένα τυπικό καλοκάγαθο κυνηγοσκυλάκι περίπου 11 ετών, το οποίο θέλει να είναι ευτυχισμένο κοντά σε μια υπεύθυνη και καλή οικογένεια που θα την αγαπάει όπως της αξίζει. Είναι άψογη στη βόλτα με το λουρί και τα πηγαίνει πολύ καλά με τα άλλα σκυλάκια, θηλυκά και αρσενικά. Είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη.

Πληροφορίες: 698 2977330, huppydogs@yahoo.gr

Δώρο σε όποιον την υιοθετήσει ένα μάθημα εκπαίδευσης (ισχύει εντός Αθηνών).

Slideshow: Elsa for adoption

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

 

This entry was posted in Adopted, Υιοθετήθηκαν and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>