Ραντανπλάν | Rantanplan

Ίσως από το να μη βρεις ποτέ την ευτυχία να είναι μεγαλύτερη ατυχία να τη βρεις και να τη χάσεις. Κι αν για τους ανθρώπους το να βρεις την ευτυχία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από σένα και σπάνια χάνονται όλα ολοκληρωτικά, στα αδέσποτα θέλει εξαιρετικά μεγάλη τύχη, για να έχουν έστω και μία ευκαιρία. Ο Ρανταπλάν πριν 5 χρόνια είχε τη φοβερή τύχη να βρει μια πολύ καλή κυρία να τον αγαπήσει και να του δώσει όσα ήθελε (γιατί πάλι αντίθετα με τους ανθρώπους τα ζώα ζητούν λίγα και συγκεκριμένα).

Βέβαια, το άξιζε απόλυτα ή καλύτερα (επειδή όλα τα σκυλάκια το αξίζουν) εκείνος ήταν απόλυτα κατάλληλος για αυτό αφού είναι πολύ τρυφερός, υπάκουος, τα πάει καλά με γατάκια και σκυλάκια, παιδιά και ηλικιωμένους, ξέρει από βόλτα, σπίτι και αυτοκίνητο και δε λερώνει. Ένας σωστός κύριος.

Μα ο Ρανταπλάν είχε την ατυχία να χάσει τον άνθρωπό του. Μέσα στο πένθος του (ναι, και τα ζώα πονούν και πενθούν) γύρισε στο καταφύγιο. Μπορεί να είναι άπληστος και να ελπίζει σε μια δεύτερη ευκαιρία; Μα πρέπει, γιατί η καλή του τύχη ισοσταθμίστηκε με μια τόσο άδικη ατυχία.

Περιμένει λοιπόν. Και ξέρει πως επειδή είναι μαύρος λίγοι θα τον προσέξουν. Γιαυτό έχει αναπτύξει έναν χαρακτήρα μάλαμα. Για να σας κερδίσει…

*** Ψάχνει μια μόνιμη οικογένεια, ή έστω προσωρινή φιλοξενία ώστε να περάσει τον Χειμώνα στα ζεστά! (Σε περίπτωση προσωρινής φιλοξενίας, τα έξοδά του είναι καλυμμένα, εκτός αν θέλετε να συνεισφέρετε κι εσείς)***

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Slideshow:
Rantanplan for adoption

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

This entry was posted in to be adopted. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>