Αζόρ Jr (Ζουζούνος ή… Στριμμένο!)

Αζόρ Junior. Αλλιώς τον λέμε και Ζουζούνο ή Στριμμένο!!! Είναι 6.5 χρόνων!! Έχει περάσει λεισμανια και ερλιχιωση έχει κάνει θεραπεία και στα δύο!! Θα δοθεί στειρωμένος!! Ξέρει από crate εκπαίδευσης!! Τον πήραμε με την συναίνεση της οικογένειας που τον είχε… Είναι μικρόσωμος, μοιάζει με κουκλάκι αλλά δεν είναι εύκολος χαρακτήρας! Είναι περίεργος, αρκετά δύσκολος και πρέπει να νοιώσει μεγάλη ασφάλεια για να εμπιστευτεί 100/100. Αν όμως έχετε πραγματική υπομονή, αγάπη και υπευθυνότητα ώστε να τον κερδίσετε, θα σας βοηθήσουμε κι εμείς και θα περάσετε υπέροχη ζωή μαζί του!!!!

Πληροφορίες: 6982977330, huppydogs@yahoo.gr

Slideshow:
Azor Junior (Zouzounos, Strimeno) for adoption

╔═.♥.═════════════════════════════╗

Αν ένα από τα σκυλάκια που φροντίζουμε σας έκλεψε την καρδιά, αλλά δεν έχετε τη δυνατότητα να το υιοθετήσετε, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να το βοηθήσετε!

1) Προωθήστε την αγγελία του, κοινοποιήστε το όπου μπορείτε, όσο συχνότερα μπορείτε ώστε να βρει συντομότερα οικογένεια. Εδώ θα βρείτε σελίδες για προώθηση.

2) Φιλοξενήστε το προσωρινά. Θα το βοηθήσετε έτσι να βρει μια μόνιμη αγκαλιά!

3) Μπορείτε να κάνετε μια εικονική υιοθεσία, βοηθώντας το έτσι να έχει τα απαραίτητα μέχρι να βρει οικογένεια.

╚═════════════════════════════.♥.═╝

This entry was posted in Dog adoption, Αναζητούν εικονικούς γονείς, Αρσενικά ενήλικα, Ενήλικα σκυλιά, Υιοθεσία σκύλου. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>