Βέλκα | Velka

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!

Η Βέλκα είναι σε φιλοξενία από τις 16 Ιουνίου, με μεγάλη δυσκολία. Περισυλλέχθηκε από το δρόμο επειδή βρισκόταν σε οίστρο. Στειρώθηκε, επέστρεψε στο σπίτι φιλοξενίας μέχρι να αναρρώσει. Στις 18/7 επανεντάχθηκε στην παλιά της γειτονιά. Μέσα σε μία ώρα ήταν και πάλι έξω από το σπίτι φιλοξενίας της. Ένα σκυλί που αρνείται το δρόμο, όπως είναι φυσικό άλλωστε. Ένα σκυλί που διεκδικεί ένα παντοτινό σπίτι, που η εθελόντρια που την φροντίζει δεν μπορεί να της προσφέρει. Ξέρουμε, είναι μαύρη, δεν είναι μινιόν, δεν είναι κουτάβι..αλλά εκτός από θεϊκή ομορφιά, έχει ένα απίστευτο χαρακτήρα, που δεν έχει βιώσει (ακόμα) την ανθρώπινη κακία.

Είναι μεσαίου μεγέθους, 16 μηνών, μαθημένη σε σπίτι, σε αυτοκίνητο, στο λουρί, πολύ χαδιάρα και ανθρωποκεντρική. Είναι φιλική με αρσενικά και θηλυκά σκυλιά καθώς και με γάτες. Θα δοθεί εμβολιασμένη, στειρωμένη, τσιπαρισμένη (αρ.chip 941000019608091), με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6944425528 και 6979582656.
Βρίσκεται στην Πετρούπολη.

Slideshow:
Velka - Adopted

This entry was posted in Adopted, Υιοθετήθηκαν. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>