Νεφέλη | Nefeli

Η Νεφέλη δεν είναι ένα σκυλάκι που μπορείς να το λυπηθείς. Κι ας έπρεπε κανονικά. Κι ας βρέθηκε πριν τρία χρόνια σε μια ερημική τοποθεσία με χτυπημένο άσχημα το πίσω της ποδαράκι. Είχε την τύχη να σωθεί. Είχε την τύχη να βρει σύντομα μια εξαιρετική γυναίκα που της χάρισε αγάπη και ασφάλεια. Την παντοτινή οικογένεια που επιθυμεί κάθε αδεσποτάκι. Μα για τη Νεφέλη η οικογένεια αυτή δεν ήταν παντοτινή γιατί ο καρκίνος αποφάσισε αλλιώς και της πήρε το φύλακα αγγελό της.

Η Νεφέλη δεν είναι ένα σκυλάκι που μπορείς να το λυπηθείς. Γιατί είναι όμορφη, λαμπερή. Κάθε φορά που βλέπει κάποιον του δείχνει με κάθε τρόπο τη χαρά της, του σηκώνει το χεράκι της και τον χαιρετάει με κέφι. Κι όλο της το σώμα κάθως τρέχει, κουνιέται αστεία χάρη στο πίσω της ποδαράκι που λόγω του χτυπήματος της έχει δώσει τη δική της ξεχωριστή χάρη.

Της Νεφέλης δεν της αξίζει να τη λυπηθείς. Ίσως μόνο λίγο τώρα που έχει πέσει σε μελαγχολία. Πενθεί για το χαμό του ανθρώπου της, του σπιτιού της, χαμένη στο περιβάλλον του καταφυγίου, στο οποίο νόμιζε δεν θα επιστρέψει ποτε. Μα και πάλι, μόνο γλύκα μπορεί να σου βγάλει.

Στο άνθος της νεότητάς της, 5 χρονών, μα με την ωριμότητα αυτών των χρόνων έχει μάθει πλήρως να ζει σε σπίτι, να βγαίνει βόλτα, να κάθεται ήσυχη στο αυτοκίνητο και στο crate, να συναναστρέφεται άλλα σκυλάκια χωρίς προβλήματα. Κι όλα τα παραπάνω ακόμα περισσότερο τώρα. Σαν να θέλει να δείξει πως είναι καλό κορίτσι και της αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία…

Περιμένει το ενδιαφέρον σας στα 6982977330 και huppydogs@yahoo.gr

Slideshow:
Nefeli for adoption

This entry was posted in Dog adoption, Ενήλικα σκυλιά, Θηλυκά ενήλικα, Υιοθεσία σκύλου. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>