Υιοθεσίες

Υιοθετήστε ένα σκύλο ή μια γάτα από το FAZOO και δώστε του την αγάπη που τόσο του έχει λείψει…

Στις κατηγορίες “Υιοθεσία Σκύλου & Γάτας θα βρείτε φωτογραφίες και ένα σύντομο κείμενο για το κάθε ζωάκι που περιγράφει την ιστορία του και την προσωπικότητά του. Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε έναν (ή και παραπάνω από έναν…) πιστό σύντροφο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα ζωάκια που φροντίζουμε δίνονται για υιοθεσία εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, με βιβλιάριο υγείας, microchip, συμβόλαιο υιοθεσίας, υπεύθυνη δήλωση και συμβουλές εκπαίδευσης. Τα ενήλικα αν δεν είναι ήδη στειρωμένα, στειρώνονται πριν την υιοθεσία, ενώ τα κουταβάκια και μικρά γατάκια υιοθετούνται με απαραίτητη προϋπόθεση την στείρωσή τους στην κατάλληλη ηλικία, όπως ορίζεται και στο συμβόλαιο υιοθεσίας.

Αν υιοθετήσετε σκυλάκι, θα έχει μια δωρεάν επίσκεψη σε εκπαιδευτή και 6 μήνες δωρεάν τροφή μέσω του προγράμματος υπεύθυνης υιοθεσίας της PEDIGREE®.

Στην κατηγορία Υιοθετήθηκανμπορείτε να γνωρίσετε τα ζωάκια που χάρη στο νάζι τους, την τσαχπινιά τους αλλά και χάρη στην ευαισθησία κάποιων ανθρώπων κατάφεραν να βρουν την οικογένειά που τους ταιριάζει και να γίνουν ουσιαστικά μέλη της. Όσο για τις οικογένειες που τα υιοθέτησαν ευχαριστούμε που τα αγαπάτε όπως τους αξίζει… Μια καινούργια ζωή, πιο γλυκιά και πιο γεμάτη ξεκινάει για εκείνα αλλά και για εσάς!!!

Ελπίζουμε στην ίδια τύχη και για όλα τα υπόλοιπα αδέσποτα!

Comments are closed.